Byggställning Borås

Bygga & Hyra Byggställning i Bollebygd, Västergötland

Oavsett vilka behov du har kan du vända dig till oss när du vill hyra byggnadsställning eller när du vill ha hjälp med montering. Vi är experter på byggställningar och erbjuder dig duktiga hantverkare med lång erfarenhet av branschen.

Uthyrning av Byggställningar

Genom åren har vi byggt och hyrt ut byggställningar till både privatpersoner, företag och fastighetsägare.

Bygga Ställning

Här hittar du både klassiska byggnadsställningar såväl som systemställningar.

Övriga Uthyrningar

Vi hyr ut rullställning, fasadställning, modulställning, ramställning systemställning, bygghissar, byggbodar & vindskydd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Lokala

Lokal firma inom uthyrning av byggställningar

Certifierade

Certifierade medarbetare som kan jobbet

Spara tid & pengar

Hyr byggställning från oss och låt oss göra jobbet

Bygga Ställning & Hyra Byggställning i Bollebygd, Västergötland

Vi arbetar i bl.a. Erikstorp, Fjällastorp, Grönkullen, Slätterna, Rävlanda, Olsfors & övriga Västra Götaland

Skräddarsydda lösningar efter dina förutsättningar

Genom åren har vi fått en större förståelse för allas unika önskemål och behov. Vi har också lärt oss att alla fastigheter inte har samma förutsättningar. När du vill bygga ställning med oss eller hyra byggställning ser vi till att ta fram en skräddarsydd plan så att du får en lösning som är unik för just din fastighet. På så sätt kan du alltid känna dig säker med oss.

Vi erbjuder:

  • Byggnadsställning
  • Rullställning
  • Fasadställning
  • Modulställning
  • Ramställning
  • Systemställning

Fördelar med att hyra din byggställning

Det finns flera fördelar som kommer med att hyra byggställning från ett skickligt och behörigt byggföretag. Genom att hyra byggställning istället för att köpa kan du spara in många tusenlappar. Du behöver samtidigt inte oroa dig för att förvara ställningen någonstans när arbetet är klart, utan kan enkelt lämna tillbaka den till oss. Som om detta inte vore nog kan du även vara trygg med att du får en hel och välfungerande byggnadsställning. Du hittar oss i Bollebygd, Västergötland, Borås, Erikstorp, Fjällastorp, Grönkullen, Slätterna, Rävlanda, Olsfors och Hultafors.

Gratis offert och kostnadsfritt platsbesök

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dig helt kostnadsfria platsbesök och gratis offerter. Det innebär att du helt gratis kan få en projektledare som kommer ut till dig. Våra duktiga, trevliga och serviceorienterade entreprenörer hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din fastighet, oavsett om det är en rullställning, fasadställning, ramställning eller modulställning som du behöver. Med oss är inget jobb för stort eller för litet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får kring väderskydd och byggställningar.

Det kostar så gott som alltid en hel del pengar att bygga eller renovera och byggställningen är ofta en stor del av den kostnaden. Hur mycket det kostar i slutändan beror på en mängd olika faktorer så som hur stor fastigheten/bygget är, hur länge byggställningen behöver hyras och vilken typ av byggställning det rör sig om. Vi ser alltid till att ta fram effektivast möjliga lösning för att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt.

Som privatperson har du möjlighet att använda ROT-avdraget i samband med att du köper vissa bygg- och renoveringstjänster. När det gäller byggställningar kan du tyvärr inte använda ROT-avdraget för att hyra byggställningen. Dock kan du under vissa förutsättningar få ROT för montering och demontering av den. Kontakta oss så reder vi ut vad som gäller i just ditt fall. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökningen.

Vilken byggställning som funkar bäst beror precis som kostnaden på en mängd olika faktorer, först och främst på hur stor byggnaden är. I någon mån på vilken typ av arbete det rör sig om. Om du behöver en flyttbar eller fast byggställning och så vidare. Kontakta oss så ger vi dig rådgivning kring vilket som är det bästa valet.

För att det är ett sätt att effektivisera byggprocessen, i vissa fall till och med ett sätt att spara pengar. Med ett väderskydd får projektet bättre förutsättningar att fortgå oavsett väderförhållanden. Samtidigt underlättar det skydd av fuktkänsliga byggmaterial med mera. Sist men inte minst får personalen en bättre arbetsmiljö vilket i sig bidrar till att färre arbetsskador uppstår.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Byggfirma
Borås
Read More
STEAB Byggställningar vara med vid byggställningsentreprenad på renoveringen av Borås Högskola. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!
Byggare
Borås
Read More
Vi anlitade STEAB för ställningsmontage vid Ryavallen Borås. Certifierade montörer på plats som skötte arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb! Vi rekommenderar givetvis STEAB!
Styrelsemedlem
Borås
Read More
Vi tog hjälp av STEAB då vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar STEAB!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Borås

Takrenovering Fastighetshus Borås

STEAB utför renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

Byggställningsentreprenad. Borås Högskola

Ställningsmontage vid renovering av Borås Högskola.

Ställningsmontage & Takbyte. Toarp

STEAB hjälpte Equmeniakyrkan i Toarp med ställningsmontage & takbyte.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vill du bli kontaktad?