Byggställning Borås

Kontakta Ställningsmontör i Borås

Behöver ni hjälp med ställningsmontering? Vi har under våra år i branschen levererat byggställningar till alla typer av kunder i Borås med omnejd. Våra tidigare kunder hittar du i bland annat följande kundgrupper: Mark- och byggentreprenörer, företag, bostadsrättsföreningar, privatpersoner & fastighetsägare. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Lokala Ställningsbyggare

Vi bistår med vårt kunnande och vår personal till stora och små projekt.

Hyra Ställningar & Väderskydd

Vi hyr ut & monterar olika varianter av byggställningar & väderskydd.

Behov av Takläggning?

Vi kan även hjälpa er med takomläggning. Hör av dig för mer info.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Lokala

Lokal firma inom uthyrning av byggställningar

Certifierade

Certifierade medarbetare som kan jobbet

Spara tid & pengar

Hyr byggställning från oss och låt oss göra jobbet

Lyckade Ställningsmontage över hela Borås & Sjuhäradsbygden

Full service för ställningsentreprenad

Previous slide
Next slide

Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för rådgivning och förfrågningar. Vi svarar i telefon under kontorstid. Du kan använda kontaktformuläret på den här sidan för att skriva till oss närsomhelst. Vi återkommer med svar så snart det är möjligt. Om du har en förfrågan om att hyra byggställning beskriv så gott du kan vad det är för typ av projekt och hur länge det beräknas fortgå.

Utifrån de uppgifterna tar vi fram en kostnadsfri offert som vi återkopplar med så snabbt vi kan. Välkommen!

Bra att tänka på när du ska hyra en byggställning

Många av våra kunder vet precis hur behoven av byggställning ser ut när de kontaktar oss. Andra inte. Om du har möjlighet att göra det så ser vi gärna att du funderar på några saker inför att du hyr byggställning.

Vi rekommenderar

  • Titta på väderprognoserna. Det är förstås omöjligt att förutse vädret med 100% tillförlitlighet, men undvik att boka byggställning under perioder som ska präglas av mycket regn och blåst. Väderförhållanden som de försämrar möjligheten att utnyttja byggställningen till fullo avsevärt.
  • Var ute i god tid.
  • Tänk på att semesterperioden är högsäsong för uthyrning av byggställningar. Om du planerar att genomföra ett byggprojekt just då, var ute i extra god tid!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får kring väderskydd och byggställningar.

Det kostar så gott som alltid en hel del pengar att bygga eller renovera och byggställningen är ofta en stor del av den kostnaden. Hur mycket det kostar i slutändan beror på en mängd olika faktorer så som hur stor fastigheten/bygget är, hur länge byggställningen behöver hyras och vilken typ av byggställning det rör sig om. Vi ser alltid till att ta fram effektivast möjliga lösning för att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt.

Som privatperson har du möjlighet att använda ROT-avdraget i samband med att du köper vissa bygg- och renoveringstjänster. När det gäller byggställningar kan du tyvärr inte använda ROT-avdraget för att hyra byggställningen. Dock kan du under vissa förutsättningar få ROT för montering och demontering av den. Kontakta oss så reder vi ut vad som gäller i just ditt fall. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökningen.

Vilken byggställning som funkar bäst beror precis som kostnaden på en mängd olika faktorer, först och främst på hur stor byggnaden är. I någon mån på vilken typ av arbete det rör sig om. Om du behöver en flyttbar eller fast byggställning och så vidare. Kontakta oss så ger vi dig rådgivning kring vilket som är det bästa valet.

För att det är ett sätt att effektivisera byggprocessen, i vissa fall till och med ett sätt att spara pengar. Med ett väderskydd får projektet bättre förutsättningar att fortgå oavsett väderförhållanden. Samtidigt underlättar det skydd av fuktkänsliga byggmaterial med mera. Sist men inte minst får personalen en bättre arbetsmiljö vilket i sig bidrar till att färre arbetsskador uppstår.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Byggfirma
Borås
Read More
STEAB Byggställningar vara med vid byggställningsentreprenad på renoveringen av Borås Högskola. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!
Byggare
Borås
Read More
Vi anlitade STEAB för ställningsmontage vid Ryavallen Borås. Certifierade montörer på plats som skötte arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb! Vi rekommenderar givetvis STEAB!
Styrelsemedlem
Borås
Read More
Vi tog hjälp av STEAB då vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar STEAB!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Borås

Takrenovering Fastighetshus Borås

STEAB utför renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

Byggställningsentreprenad. Borås Högskola

Ställningsmontage vid renovering av Borås Högskola.

Ställningsmontage & Takbyte. Toarp

STEAB hjälpte Equmeniakyrkan i Toarp med ställningsmontage & takbyte.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vill du bli kontaktad?