Byggställning Borås

Hyra Ställning i Borås

Vi är en ställningsentreprenör i Borås som vänder oss till dig som behöver hyra en byggställning med lång eller kort varsel någonstans i Västra Götaland. Vi hjälper byggentreprenörer såväl som privatkunder och andra vid stora och små byggprojekt. Vårt mål är alltid att ta fram en skräddarsydd lösning som underlättar för att byggprojektet ska kunna genomföras framgångsrikt. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Uthyrning av Byggställningar

När du hyr byggställning av oss, inklusive rådgivning för att hitta en optimal byggställning för ditt projekt.

Hyra Väderskydd

Vi erbjuder montering och demontering av stabila och säkra väderskydd i olika varianter och storlekar.

Övrig Uthyrning

Vi hyr vi även ut bygghissar, byggbodar & tillfälliga takkonstruktioner.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Lokala

Lokal firma inom uthyrning av byggställningar

Certifierade

Certifierade medarbetare som kan jobbet

Spara tid & pengar

Hyr byggställning från oss och låt oss göra jobbet

Behöver ni Hyra en Byggställning i Borås?

Säkra & effektiva ställningsbyggen som underlättar arbetet i Borås & Sjuhäradstrakten

Bra att tänka på när du hyr byggställning

Vi hjälper dig med allt vi kan när du hyr byggställning av oss, inklusive rådgivning för att hitta en optimal byggställning för ditt projekt. Med det sagt kan det vara bra att fundera på några saker innan du bokar en byggställning. Titta på väderprognosen. Perioder med mycket regn och blåst ger dåliga förutsättningar för att hyra en byggställning. Sen är det så klart en god idé att boka din byggställning i generös tid innan det är tänkt att arbetet ska utföras.

Vi hyr ut byggställningar till kunder i Västra Götaland

Vi hyr ut och hjälper till med montering av byggställningar & väderskydd i Borås med omnejd. Det inkluderar hela Västra Götaland med orter som Sjömarken, Målsryd, Frufällan, Viskafors och Gällstad. Våra tidigare kunder inkluderar bygg- och markanläggare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare.

En ställningsbyggare för alla typer av fastigheter

Våra byggställningar går att anpassa på ett flertal olika sätt och finns i flera storlekar som passar så gott som alla typer av fastigheter. När byggställningen är uppförd ska den underlätta arbetet och se till att det flyter på så effektivt som möjligt.

 • Bostadsrättsföreningar
 • Flerbostadshus
 • Fritidshus & sommarstugor
 • Radhus
 • Villor & småhus
 • Kontorsbyggnader
 • Butiker
 • Resturanger
 • Lagerhallar & industrilokaler
 • Kyrkor
 • Verkstäder
 • Kommersiella lokaler

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vad kostar det att hyra en byggställning?

Det beror på olika faktorer så som:

 • Hur stor byggställningen är
 • Hur länge ställningen ska hyras
 • Formen på huset

Ta kontakt för att få en kostnadsfri offert

Berätta om hur dina förutsättningar ser ut: när vill du hyra byggnadsställningen, vilken typ av arbete är det som ska utföras och vad det rör sig om för typ av fastighet med mera. Vi ger dig ett trevligt bemötande och du kan ta fasta på att vi kommer återkoppla till dig inom kort med ett gratis kostnadsförslag.

Full service för ställningsentreprenad

Som ställningsentreprenör har vi en understödjande roll i byggbranschen. Som nämndes tidigare är vårt mål att bidra så långt det är möjligt till att byggprojekt kan slutföras inom avtalade budget- och tidsgränser. I den rollen hjälper vi till med montering och demontering såväl som att modifiera och underhålla de uthyrda byggställningarna vid behov.

Övriga tjänster

Förutom att hyra ut byggställningar hyr vi även ut bland annat bygghissar, byggbodar, väderskydd och tillfälliga takkonstruktioner. I många fall är framför allt väderskydd ett bra komplement till en byggställning. Väderskydd kan vara till stor nytta för att höja arbetsmiljön, skydda byggmaterial och göra det möjligt att utföra olika arbetsmoment som kanske annars hade varit svåra under visa väderförutsättningar.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får kring väderskydd och byggställningar.

Det kostar så gott som alltid en hel del pengar att bygga eller renovera och byggställningen är ofta en stor del av den kostnaden. Hur mycket det kostar i slutändan beror på en mängd olika faktorer så som hur stor fastigheten/bygget är, hur länge byggställningen behöver hyras och vilken typ av byggställning det rör sig om. Vi ser alltid till att ta fram effektivast möjliga lösning för att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt.

Som privatperson har du möjlighet att använda ROT-avdraget i samband med att du köper vissa bygg- och renoveringstjänster. När det gäller byggställningar kan du tyvärr inte använda ROT-avdraget för att hyra byggställningen. Dock kan du under vissa förutsättningar få ROT för montering och demontering av den. Kontakta oss så reder vi ut vad som gäller i just ditt fall. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökningen.

Vilken byggställning som funkar bäst beror precis som kostnaden på en mängd olika faktorer, först och främst på hur stor byggnaden är. I någon mån på vilken typ av arbete det rör sig om. Om du behöver en flyttbar eller fast byggställning och så vidare. Kontakta oss så ger vi dig rådgivning kring vilket som är det bästa valet.

För att det är ett sätt att effektivisera byggprocessen, i vissa fall till och med ett sätt att spara pengar. Med ett väderskydd får projektet bättre förutsättningar att fortgå oavsett väderförhållanden. Samtidigt underlättar det skydd av fuktkänsliga byggmaterial med mera. Sist men inte minst får personalen en bättre arbetsmiljö vilket i sig bidrar till att färre arbetsskador uppstår.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Byggfirma
Borås
Read More
STEAB Byggställningar vara med vid byggställningsentreprenad på renoveringen av Borås Högskola. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!
Byggare
Borås
Read More
Vi anlitade STEAB för ställningsmontage vid Ryavallen Borås. Certifierade montörer på plats som skötte arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb! Vi rekommenderar givetvis STEAB!
Styrelsemedlem
Borås
Read More
Vi tog hjälp av STEAB då vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar STEAB!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Borås

Takrenovering Fastighetshus Borås

STEAB utför renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

Byggställningsentreprenad. Borås Högskola

Ställningsmontage vid renovering av Borås Högskola.

Ställningsmontage & Takbyte. Toarp

STEAB hjälpte Equmeniakyrkan i Toarp med ställningsmontage & takbyte.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vill du bli kontaktad?