Byggställning Borås

Ställningsbyggare i Borås

Vad dyker först upp när du funderar på vilka som är de viktigaste förutsättningarna för att kunna klara av ett bygg- eller renoveringsprojekt inom tids- och budgetplaneringen? Hantverkskunnande kanske? Effektiv projektsamordning? Nog så viktigt är att ha tillgång till rätt typ av byggställning för jobbet som ska göras. Inte minst att den är monterad i tid och står redo när arbetet ska påbörjas. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Auktoriserade Ställningsmontörer

Vi har inom företaget auktoriserade montörer som garanterar bra resultat.

Uthyrning av Väderskydd & Ställningar

Hyr en byggställning eller ett väderskydd av hög kvalitet! Vi får byggprojektet att flyta på.

Fasad & Takläggning

Vi erbjuder även helhetslösningar vid takläggning & fasadarbeten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Lokala

Lokal firma inom uthyrning av byggställningar

Certifierade

Certifierade medarbetare som kan jobbet

Spara tid & pengar

Hyr byggställning från oss och låt oss göra jobbet

Allt inom Byggställningar i Borås

Vi hjälper till med byggställningar i Borås & Sjuhäradstrakten

En erfaren ställningsbyggare

Vi bistår med vårt kunnande och vår personal till stora och små projekt. Vi kan vara med från början och ordna helhetslösningar där uthyrning såväl som montering och demontering av byggställningar ingår. Vi hjälper även byggföretag med egna byggställningar enbart med montering och demontering. Kunderna vi vänder oss till och har arbetat för tidigare inkluderar:

  • Fastighetsägare
  • Företag inom bygg- och markentreprenad
  • Privatpersoner
  • Bostadsrättsföreningar
  • Företag

Vi får byggprojektet att flyta på

I vår roll som ställningsbyggare ingår att ta fram optimerade lösningar åt våra kunder som inkluderar bygg- och markentreprenörer, företag, bostadsrättsföreningar med flera. Byggställningar finns i många olika varianter och utföranden och kan anpassas för att få jobbet att flyta på så bra som möjligt. Exempelvis med bygghissar eller byggbodar för att bara nämna två exempel.

  • Vi hyr ut byggställningar till fasadrenoveringar, byggjobb, industri med mera
  • Vi monterar och demonterar byggställningar
  • Uthyrning och montage samt demontering av väderskydd

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Säkra och effektiva ställningsbyggen som underlättar arbetet

Vi är en ställningsbyggare med bas i Borås som hyr ut och monterar olika varianter av byggställningar och väderskydd. Vi ser oss själva som en viktig länk i alla de faktorer som ska sammanstråla för att ett byggprojekt ska kunna genomföras så kostnadseffektivt som möjligt.

Behöver du hjälp med att montera byggställning? Kontakta oss redan idag

Du kan kontakta oss när som helst via kontaktformuläret eller höra av dig till oss via telefon under våra öppettider. Vi finns här för konsultation och för att diskutera vilken lösning som är mest effektiv för dig. Vi återkopplar i regel inom 48 timmar med en kostnadsfri offert. Välkommen!

Väderskydd? Minst lika viktigt som en bra byggställning

Väderskydd är en ofta underskattad del av byggprojekt. Väder och vind kan dock ställa till det på fler än ett sätt när det handlar om byggentreprenad. Regn leder till fuktskador på byggmaterial samtidigt som starka vindar kan utgöra en säkerhetsrisk för personalen. Faktum är att när många byggprojekt summeras, efter att de är klara, så har det hyrda väderskyddet varit en investering och inte en kostnad. Pengarna sparas in bland annat på arbetstid som annars inte hade gått att utnyttja.

Väderskydd som anpassas till byggarbetsplatsen

Precis som när det gäller byggställningar kan väderskydd anpassas in i det oändliga för att skapa effektiva arbetsflöden. Väderskydd kan till exempel vara fasta eller mobila, det senare underlättar exempelvis i samband med byggen där stora byggkomponenter ska lyftas in på byggplatsen.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får kring väderskydd och byggställningar.

Det kostar så gott som alltid en hel del pengar att bygga eller renovera och byggställningen är ofta en stor del av den kostnaden. Hur mycket det kostar i slutändan beror på en mängd olika faktorer så som hur stor fastigheten/bygget är, hur länge byggställningen behöver hyras och vilken typ av byggställning det rör sig om. Vi ser alltid till att ta fram effektivast möjliga lösning för att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt.

Som privatperson har du möjlighet att använda ROT-avdraget i samband med att du köper vissa bygg- och renoveringstjänster. När det gäller byggställningar kan du tyvärr inte använda ROT-avdraget för att hyra byggställningen. Dock kan du under vissa förutsättningar få ROT för montering och demontering av den. Kontakta oss så reder vi ut vad som gäller i just ditt fall. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökningen.

Vilken byggställning som funkar bäst beror precis som kostnaden på en mängd olika faktorer, först och främst på hur stor byggnaden är. I någon mån på vilken typ av arbete det rör sig om. Om du behöver en flyttbar eller fast byggställning och så vidare. Kontakta oss så ger vi dig rådgivning kring vilket som är det bästa valet.

För att det är ett sätt att effektivisera byggprocessen, i vissa fall till och med ett sätt att spara pengar. Med ett väderskydd får projektet bättre förutsättningar att fortgå oavsett väderförhållanden. Samtidigt underlättar det skydd av fuktkänsliga byggmaterial med mera. Sist men inte minst får personalen en bättre arbetsmiljö vilket i sig bidrar till att färre arbetsskador uppstår.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Byggfirma
Borås
Read More
STEAB Byggställningar vara med vid byggställningsentreprenad på renoveringen av Borås Högskola. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!
Byggare
Borås
Read More
Vi anlitade STEAB för ställningsmontage vid Ryavallen Borås. Certifierade montörer på plats som skötte arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb! Vi rekommenderar givetvis STEAB!
Styrelsemedlem
Borås
Read More
Vi tog hjälp av STEAB då vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar STEAB!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Borås

Takrenovering Fastighetshus Borås

STEAB utför renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

Byggställningsentreprenad. Borås Högskola

Ställningsmontage vid renovering av Borås Högskola.

Ställningsmontage & Takbyte. Toarp

STEAB hjälpte Equmeniakyrkan i Toarp med ställningsmontage & takbyte.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vill du bli kontaktad?