Byggställning Borås

Hyra Väderskydd i Borås

Låt inte skiftningar i väder och vind stå i vägen för möjligheten att slutföra ett byggprojekt inom tids- och budgetgränser. Hyr ett väderskydd så kan arbetet fortgå som planerat. Vi är ett Boråsbaserat företag med många års erfarenhet av byggbranschen. Vi har hjälpt kunder ur alla skrån att färdigställa byggen och renoveringar kostnadseffektivt. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Uthyrning av Väderskydd

Vi erbjuder montering och demontering av stabila och säkra väderskydd i olika varianter och storlekar.

Hyra Tält

Vi hur även ut: hantverkstält, industritält, presenningar och lagertält.

Övrig Uthyrning

Vi hyr vi även ut bygghissar, byggbodar & tillfälliga takkonstruktioner.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Lokala

Lokal firma inom uthyrning av byggställningar

Certifierade

Certifierade medarbetare som kan jobbet

Spara tid & pengar

Hyr byggställning från oss och låt oss göra jobbet

Behöver ni Hyra ett Väderskydd i Borås?

Väderskydd som anpassas till byggarbetsplatsen i Borås & Sjuhäradstrakten

Att hyra väderskydd kan vara en investering

När man närgranskar hur kostnadseffektiva byggprojekt varit efter att de avslutats visar det sig ofta att de hyrda väderskydden sparat pengar. Väderskydden har gjort det möjligt att utföra arbeten under väderförhållanden som annars inte skulle tillåtit det. Ett annat sätt som väderskydd kan bidra till att spara pengar är genom att de skyddar byggmaterial som riskeras att skadas av till exempel fukt. Utöver det så bidrar väderskydd till en bättre arbetsmiljö med minskad risk för arbetsskador.

Några av fördelarna med att hyra väderskydd:

  • Arbetsmiljön blir bättre
  • Risken för fuktskador minskar
  • Arbetsrelaterade skador blir färre

Väderskydd för byggprojekt i alla storlekar

Vi erbjuder montering och demontering av stabila och säkra väderskydd i olika varianter och storlekar. De finns med och utan väggar, fasta eller flyttbara samt med andra modifieringsmöjligheter. Väderskydd går att anpassa för alla olika typer av byggprojekt och arbetsuppgifter.

Hyr väderskydd i hela Västra Götaland

Vi hyr ut väderskydd till kunder över hela Västra Götaland. Det inkluderar orter som bland annat Aplared, Rångedala, Svaneholm, Ulricehamn och Gesebol.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Fasta eller rullbara väderskydd?

En viktig fråga att ta ställning till om du vill hyra väderskydd är om de ska vara fasta eller rullbara. Fasta väderskydd passar för byggprojekt och arbetsmoment som inte innebär att några större konstruktioner behöver lyftas in. Rullbara väderskydd är å sin sida nödvändiga för byggprojekt som sker etappvis där moduler eller liknande behöver lyftas in med lyftkran.

Vad kostar det att hyra väderskydd?

Det beror på många olika faktorer, och du får gärna ta ställning till dem inför din kontakt med oss. Hur stort är byggprojektet och vilken typ av fastighet rör det sig om? Hur länge behöver du hyra väderskydden och hur flexibla ska de vara? Det vill säga behöver de flyttas under olika delar av byggprocessen?

Full service

Vi erbjuder full service för allt kring väderskydden du hyr och står redo att anpassa efter den planerade byggprocessen. Vi hjälper till med montering, demontering och självklart service under arbets gång för att se till att allt funkar som det ska.

ROT-avdrag för montering av väderskydd

Som privatkund kan du inte få ROT-avdrag för att hyra väderskydd men du kan under vissa förutsättningar få det för monteringen och demonteringen. Om du som privat beställare är intresserad av att hyra väderskydd och vill veta mer om ROT-avdraget kan du kontakta oss så reder vi ut vad som gäller i ditt fall.

Hör av dig till oss för exakta prisuppgifter

Kontakta oss så ser vi till att ta fram en skräddarsydd lösning för ditt projekt. Efter din förfrågan kan du räkna med att vi återkopplar inom 48 timmar med ett gratis kostnadsförslag.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får kring väderskydd och byggställningar.

Det kostar så gott som alltid en hel del pengar att bygga eller renovera och byggställningen är ofta en stor del av den kostnaden. Hur mycket det kostar i slutändan beror på en mängd olika faktorer så som hur stor fastigheten/bygget är, hur länge byggställningen behöver hyras och vilken typ av byggställning det rör sig om. Vi ser alltid till att ta fram effektivast möjliga lösning för att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt.

Som privatperson har du möjlighet att använda ROT-avdraget i samband med att du köper vissa bygg- och renoveringstjänster. När det gäller byggställningar kan du tyvärr inte använda ROT-avdraget för att hyra byggställningen. Dock kan du under vissa förutsättningar få ROT för montering och demontering av den. Kontakta oss så reder vi ut vad som gäller i just ditt fall. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökningen.

Vilken byggställning som funkar bäst beror precis som kostnaden på en mängd olika faktorer, först och främst på hur stor byggnaden är. I någon mån på vilken typ av arbete det rör sig om. Om du behöver en flyttbar eller fast byggställning och så vidare. Kontakta oss så ger vi dig rådgivning kring vilket som är det bästa valet.

För att det är ett sätt att effektivisera byggprocessen, i vissa fall till och med ett sätt att spara pengar. Med ett väderskydd får projektet bättre förutsättningar att fortgå oavsett väderförhållanden. Samtidigt underlättar det skydd av fuktkänsliga byggmaterial med mera. Sist men inte minst får personalen en bättre arbetsmiljö vilket i sig bidrar till att färre arbetsskador uppstår.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Byggfirma
Borås
Read More
STEAB Byggställningar vara med vid byggställningsentreprenad på renoveringen av Borås Högskola. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!
Byggare
Borås
Read More
Vi anlitade STEAB för ställningsmontage vid Ryavallen Borås. Certifierade montörer på plats som skötte arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb! Vi rekommenderar givetvis STEAB!
Styrelsemedlem
Borås
Read More
Vi tog hjälp av STEAB då vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar STEAB!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Borås

Takrenovering Fastighetshus Borås

STEAB utför renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

Byggställningsentreprenad. Borås Högskola

Ställningsmontage vid renovering av Borås Högskola.

Ställningsmontage & Takbyte. Toarp

STEAB hjälpte Equmeniakyrkan i Toarp med ställningsmontage & takbyte.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vill du bli kontaktad?