Byggställning Borås

Bygga & Hyra Byggställning i Kinna, Marks Kommun, Västergötland

Behov av en byggställning i Kinna? Att hyra är inte bara bättre för miljö och plånbok, utan det ger dig också en tryggare och säkrare lösning när du ska renovera. Vi erbjuder hållbara, moderna och tåliga byggställningar som är stabila och passar alla fastighetstyper – från små stugor till stora kommersiella fastigheter.

Uthyrning av Byggställningar

Med vår lokala byggfirma i Västergötland kan du få snabb och smidig hjälp när du vill bygga ställning eller hyra byggställning för ditt projekt.

Bygga Ställning

Vi har kunskapen som krävs för att ta oss an alla fastighetstyper så du får just den byggställning du behöver.

Övriga Uthyrningar

Vi hyr ut rullställning, fasadställning, modulställning, ramställning systemställning, bygghissar, byggbodar & vindskydd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Lokala

Lokal firma inom uthyrning av byggställningar

Certifierade

Certifierade medarbetare som kan jobbet

Spara tid & pengar

Hyr byggställning från oss och låt oss göra jobbet

Bygga Ställning & Hyra Byggställning i Kinna, Marks Kommun, Västergötland

Vi arbetar i bl.a. Gullberg, Kunnahut, Fritsia, Bonared, Björlända, Bobygd, Berghem & övriga Västra Götaland

Vi monterar byggnadsställning på dina villkor

Har du bestämt dig för att hyra en byggställning hos oss har du gjort ett mycket bra val. Vi har ett stort utbud av olika ställningar, med olika egenskaper och ändamål. Vill du ha hjälp med att se vilken byggställning som passar dig bäst ska du först att boka ett gratis platsbesök. Vi kommer då ut till dig och sätter sedan ihop en skräddarsydd plan.

Vi erbjuder:

  • Rullställning, fasadställning, modulställning
  • Ramställning och systemställning
  • Snabba och fackmannamässiga monteringar
  • Uthyrning av byggnadsställning
  • Behöriga och utbildade entreprenörer
  • Kostnadsfria platsbesök
  • Heltäckande ansvarsförsäkring

Slå oss en signal så hjälper våra skickliga hantverkare dig

Har du aldrig monterat en byggställning tidigare är det alltid bäst att låta proffsen göra jobbet åt dig. Genom vår byggentreprenad kan du få hjälp av skickliga, noggranna och pålitliga hantverkare som ser till att din byggställning monteras på bästa sätt. Med oss kan du vara säker på att du inte bara får en lösning som fungerar, utan att du faktiskt får en lösning som är skräddarsydd efter sin fastighets förutsättningar i Gullberg, Kunnahut, Fritsia, Bonared, Björlända, Bobygd, Berghem, Horred, Torestorp Oxabäck, Limsjöbackke och Sätila.

Boka oss med ROT-avdrag för 30 % skattereduktion

Visste du att du kan använda dig av ROT-avdraget för att minska dina kostnader med 30 %. Avdraget gäller för alla privatpersoner i Sverige som är över 18 år och uppfyller Skatteverkets krav. Du kan använda dig av avdraget om du vill ha hjälp med montering av byggställning, eftersom arbetskostnaden är det som är avdragsgillt. Kontakta oss om du vill veta mer om ROT-avdraget eller ansök om det i samband med bokning.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får kring väderskydd och byggställningar.

Det kostar så gott som alltid en hel del pengar att bygga eller renovera och byggställningen är ofta en stor del av den kostnaden. Hur mycket det kostar i slutändan beror på en mängd olika faktorer så som hur stor fastigheten/bygget är, hur länge byggställningen behöver hyras och vilken typ av byggställning det rör sig om. Vi ser alltid till att ta fram effektivast möjliga lösning för att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt.

Som privatperson har du möjlighet att använda ROT-avdraget i samband med att du köper vissa bygg- och renoveringstjänster. När det gäller byggställningar kan du tyvärr inte använda ROT-avdraget för att hyra byggställningen. Dock kan du under vissa förutsättningar få ROT för montering och demontering av den. Kontakta oss så reder vi ut vad som gäller i just ditt fall. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökningen.

Vilken byggställning som funkar bäst beror precis som kostnaden på en mängd olika faktorer, först och främst på hur stor byggnaden är. I någon mån på vilken typ av arbete det rör sig om. Om du behöver en flyttbar eller fast byggställning och så vidare. Kontakta oss så ger vi dig rådgivning kring vilket som är det bästa valet.

För att det är ett sätt att effektivisera byggprocessen, i vissa fall till och med ett sätt att spara pengar. Med ett väderskydd får projektet bättre förutsättningar att fortgå oavsett väderförhållanden. Samtidigt underlättar det skydd av fuktkänsliga byggmaterial med mera. Sist men inte minst får personalen en bättre arbetsmiljö vilket i sig bidrar till att färre arbetsskador uppstår.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Byggfirma
Borås
Read More
STEAB Byggställningar vara med vid byggställningsentreprenad på renoveringen av Borås Högskola. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!
Byggare
Borås
Read More
Vi anlitade STEAB för ställningsmontage vid Ryavallen Borås. Certifierade montörer på plats som skötte arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb! Vi rekommenderar givetvis STEAB!
Styrelsemedlem
Borås
Read More
Vi tog hjälp av STEAB då vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar STEAB!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Borås

Takrenovering Fastighetshus Borås

STEAB utför renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

Byggställningsentreprenad. Borås Högskola

Ställningsmontage vid renovering av Borås Högskola.

Ställningsmontage & Takbyte. Toarp

STEAB hjälpte Equmeniakyrkan i Toarp med ställningsmontage & takbyte.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vill du bli kontaktad?