Byggställning Borås

Bygga & Hyra Byggställning i Svenljunga & Sexdrega, Västergötland

Behöver du en byggställning till fasadrenoveringen eller takmålningen i Svenljunga? Vår breda kompetens inom området gör att vi även kan hjälpa dig att bygga ställningen på plats så att du får en så trygg och stabil lösning som möjligt. Hör av dig så berättar vi mer!

Uthyrning av Byggställningar

Med vår byggentreprenad i Västergötland blir det enkelt för dig att hyra byggställning för ditt projekt i Svenljunga.

Bygga Ställning

Vi utför byggnation, montering och demontering av byggställningar. Kontakta oss för mer info.

Övriga Uthyrningar

Vi erbjuder både byggställning, rullställning, fasadställning och modulställning samt ramställning och moderna systemställningar

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Lokala

Lokal firma inom uthyrning av byggställningar

Certifierade

Certifierade medarbetare som kan jobbet

Spara tid & pengar

Hyr byggställning från oss och låt oss göra jobbet

Bygga Ställning & Hyra Byggställning i Svenljunga & Sexdrega, Västergötland

Uthyrning av ställningar i Sjuhärad, Sexdrega, Tranemo, Ljungafors, Mårtenstorp, Amundtorp, Änglarp & Västra Götaland med omnejd

Professionella byggentreprenörer med fokus på kunden

Vi vill att du som kund alltid ska känna dig trygg och väl bemött när du använder vår byggentreprenad. Därför arbetar vi endast med kunniga, skickliga och utbildade hantverkare inom byggbranschen. Du kan med fördel vända dig till oss om du vill boka in ett gratis platsbesök eller om du vill hyra en byggställning med kort varsel.

Vi erbjuder:

  • Duktiga hantverkare
  • Totalentreprenad
  • Montering och bygga ställning
  • Uthyrning av byggställning
  • Kompetens och utbildning
  • Behörighet
  • ROT-avdrag

Beställ en gratis offert från oss

Visste du att du kan beställa en gratis offert från oss när du vill ha hjälp med din renovering. Alla våra offerter är helt kostnadsfria och gäller för både uthyrning och montering av byggställning såväl som renovering eller andra reparationer i din fastighet. Som totalentreprenör kan vi nämligen hjälpa dig med mycket mer än bara byggställning. Du kan också vända dig till oss om du vill genomföra en renovering i din fastighet i Svenljunga, Västergötland, Sjuhärad, Sexdrega, Tranemo, Ljungafors, Mårtenstorp, Amundtorp, Änglarp, Ebbarp, Grimstorp och Rysshult.

Heltäckande lösningar för din fastighet

Vi har ett stort utbud av byggnadsställningar som passar alla typer av fastigheter. Därför spelar det ingen roll om du vill hyra byggställning till din villa, radhus, sommarstuga och gäststuga eller om du vill ha en större byggställning till 2-plansvillan, flerbostadshuset, den större hyresfastigheten eller till företaget. Oavsett vad du behöver har vi en lösning som passar dig.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får kring väderskydd och byggställningar.

Det kostar så gott som alltid en hel del pengar att bygga eller renovera och byggställningen är ofta en stor del av den kostnaden. Hur mycket det kostar i slutändan beror på en mängd olika faktorer så som hur stor fastigheten/bygget är, hur länge byggställningen behöver hyras och vilken typ av byggställning det rör sig om. Vi ser alltid till att ta fram effektivast möjliga lösning för att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt.

Som privatperson har du möjlighet att använda ROT-avdraget i samband med att du köper vissa bygg- och renoveringstjänster. När det gäller byggställningar kan du tyvärr inte använda ROT-avdraget för att hyra byggställningen. Dock kan du under vissa förutsättningar få ROT för montering och demontering av den. Kontakta oss så reder vi ut vad som gäller i just ditt fall. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökningen.

Vilken byggställning som funkar bäst beror precis som kostnaden på en mängd olika faktorer, först och främst på hur stor byggnaden är. I någon mån på vilken typ av arbete det rör sig om. Om du behöver en flyttbar eller fast byggställning och så vidare. Kontakta oss så ger vi dig rådgivning kring vilket som är det bästa valet.

För att det är ett sätt att effektivisera byggprocessen, i vissa fall till och med ett sätt att spara pengar. Med ett väderskydd får projektet bättre förutsättningar att fortgå oavsett väderförhållanden. Samtidigt underlättar det skydd av fuktkänsliga byggmaterial med mera. Sist men inte minst får personalen en bättre arbetsmiljö vilket i sig bidrar till att färre arbetsskador uppstår.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Byggfirma
Borås
Read More
STEAB Byggställningar vara med vid byggställningsentreprenad på renoveringen av Borås Högskola. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!
Byggare
Borås
Read More
Vi anlitade STEAB för ställningsmontage vid Ryavallen Borås. Certifierade montörer på plats som skötte arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb! Vi rekommenderar givetvis STEAB!
Styrelsemedlem
Borås
Read More
Vi tog hjälp av STEAB då vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar STEAB!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Borås

Takrenovering Fastighetshus Borås

STEAB utför renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

Byggställningsentreprenad. Borås Högskola

Ställningsmontage vid renovering av Borås Högskola.

Ställningsmontage & Takbyte. Toarp

STEAB hjälpte Equmeniakyrkan i Toarp med ställningsmontage & takbyte.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vill du bli kontaktad?