Byggställning Borås

Bygga & Hyra Byggställning i Tranemo, Västergötland

Med våra högkvalitativa byggnadsställningar blir det enkelt för dig att genomföra alla typer av renoveringsarbeten på din fastighet i Tranemo. Har du ingen tidigare kunskap om renovering rekommenderar vi dig att anlita oss för totalentreprenad. Då får du inte bara hjälp med att hyra och montera byggställning, utan du får också kunniga och skickliga hantverkare som är experter på allt.

Uthyrning av Byggställningar

Vi bygger och hyr ut byggställningar till både privatkunder, företag och fastighetsägare.

Bygga Ställning

Genom åren har vi fått en större förståelse för allas unika önskemål och behov.

Övriga Uthyrningar

Vi hyr ut rullställning, fasadställning, modulställning, ramställning systemställning, bygghissar, byggbodar & vindskydd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Lokala

Lokal firma inom uthyrning av byggställningar

Certifierade

Certifierade medarbetare som kan jobbet

Spara tid & pengar

Hyr byggställning från oss och låt oss göra jobbet

Bygga Ställning & Hyra Byggställning i Tranemo, Västergötland

Vi arbetar i bl.a. Hjärphult, Uddebo, Brandsmo, Algutstorp, Rosenlund, Limmared & övriga Västra Götaland

Kontakta oss för rådgivning och vägledning

Du behöver inte ha en helt klar bild av vad du behöver för att kontakta oss. Vi finns här för dig som vet vad du vill ha, men vi kan också fungera som bollplank och rådgivare för dig som är mer tveksam. Vi kan boka ett gratis platsbesök där vi kommer ut till dig för att ta reda på vilken byggnadsställning som blir bäst. Hos oss hittar du ett stort utbud av ställningar för alla typer av behov.

Vi erbjuder:

  • Byggnadsställning
  • Rullställning
  • Fasadställning
  • Modulställning
  • Ramställning
  • Systemställning

Drivna och självgående entreprenörer med kvalitetstänk

För att du ska få den bästa servicen från början till slut är det viktigt att du väljer en byggfirma som har behörighet, certifikat och många års erfarenhet av branschen. Med oss får du allt detta och lite till. Vi samarbetar endast med noggranna, lojala och tillgängliga hantverkare som har ett kvalitetstänk i alla uppdrag de tar sig an. På så sätt kan du känna dig säker på att du alltid bli 100 % nöjd. Du hittar oss lokalt i Tranemo med omnejd, vilket även innefattar områden som Berg, Hjärphult, Uddebo, Brandsmo, Algutstorp, Rosenlund, Limmared och Svenljunga. Med oss är inget jobb för stort eller för litet.

Bygga ställning för alla kundgrupper

Oavsett vilken kundgrupp du tillhör kan du vara säker på att du får den bästa hjälper när du väljer vår entreprenad. Vi har kunskapen som krävs för att ta oss an alla fastighetstyper så du får just den byggställning du behöver. Vi arbetar med flerbostadshus, kommersiella fastigheter och större hyresfastigheter för fastighetsägare, samt villor, radhus och sommarstugor för privatpersoner. Vi hjälper även dig med kontor, butik eller restaurang.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får kring väderskydd och byggställningar.

Det kostar så gott som alltid en hel del pengar att bygga eller renovera och byggställningen är ofta en stor del av den kostnaden. Hur mycket det kostar i slutändan beror på en mängd olika faktorer så som hur stor fastigheten/bygget är, hur länge byggställningen behöver hyras och vilken typ av byggställning det rör sig om. Vi ser alltid till att ta fram effektivast möjliga lösning för att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt.

Som privatperson har du möjlighet att använda ROT-avdraget i samband med att du köper vissa bygg- och renoveringstjänster. När det gäller byggställningar kan du tyvärr inte använda ROT-avdraget för att hyra byggställningen. Dock kan du under vissa förutsättningar få ROT för montering och demontering av den. Kontakta oss så reder vi ut vad som gäller i just ditt fall. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökningen.

Vilken byggställning som funkar bäst beror precis som kostnaden på en mängd olika faktorer, först och främst på hur stor byggnaden är. I någon mån på vilken typ av arbete det rör sig om. Om du behöver en flyttbar eller fast byggställning och så vidare. Kontakta oss så ger vi dig rådgivning kring vilket som är det bästa valet.

För att det är ett sätt att effektivisera byggprocessen, i vissa fall till och med ett sätt att spara pengar. Med ett väderskydd får projektet bättre förutsättningar att fortgå oavsett väderförhållanden. Samtidigt underlättar det skydd av fuktkänsliga byggmaterial med mera. Sist men inte minst får personalen en bättre arbetsmiljö vilket i sig bidrar till att färre arbetsskador uppstår.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Byggfirma
Borås
Read More
STEAB Byggställningar vara med vid byggställningsentreprenad på renoveringen av Borås Högskola. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!
Byggare
Borås
Read More
Vi anlitade STEAB för ställningsmontage vid Ryavallen Borås. Certifierade montörer på plats som skötte arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb! Vi rekommenderar givetvis STEAB!
Styrelsemedlem
Borås
Read More
Vi tog hjälp av STEAB då vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar STEAB!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Borås

Takrenovering Fastighetshus Borås

STEAB utför renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

Byggställningsentreprenad. Borås Högskola

Ställningsmontage vid renovering av Borås Högskola.

Ställningsmontage & Takbyte. Toarp

STEAB hjälpte Equmeniakyrkan i Toarp med ställningsmontage & takbyte.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vill du bli kontaktad?