Byggställning Borås

Bygga & Hyra Byggställning i Ulricehamn, Västergötland

Befinner du dig i Västergötland och är i behov av en bra och pålitlig byggentreprenad som erbjuder uthyrning av byggnadsställningar runt Ulricehamn? Då rekommenderar vi att du hör av dig till oss.

Uthyrning av Byggställningar

Vi har ett stort utbud av stabila, pålitliga och trygga ställningar som kan användas av både privatpersoner, företag och fastighetsägare.

Bygga Ställning

Med oss blir det enkelt för dig att genomföra takbyte, fasadmålning och fasadrenovering, fönsterbyte och mycket mer.

Övriga Uthyrningar

Vi hyr ut rullställning, fasadställning, modulställning, ramställning systemställning, bygghissar, byggbodar & vindskydd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Lokala

Lokal firma inom uthyrning av byggställningar

Certifierade

Certifierade medarbetare som kan jobbet

Spara tid & pengar

Hyr byggställning från oss och låt oss göra jobbet

Bygga Ställning & Hyra Byggställning i Ulricehamn, Västergötland

Vi arbetar i bl.a. Brunnnäs, Ubbarp, Vist, Timmele, Bottnaryd, Hökerum & övriga Västra Götaland

Bekymmersfri montering och uthyrning av ställning

Har du valt att hyra en byggställning hos oss är det säkerligen för att du vill genomföra ett arbete på egen hand eller att du redan anlitat en leverantör, men saknar ett tryggt sätt att arbeta med fastigheten. Hos oss hittar du kunniga hantverkare inom alla yrkesgrupper samt byggställningar för alla behov.

Vi erbjuder:

  • Byggnadsställning
  • Rullställning
  • Fasadställning
  • Modulställning
  • Ramställning
  • Systemställning

Totalentreprenad med vår byggfirma

Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dig totalentreprenad i egen regi. När du väljer vår byggfirma innebär det att du får hjälp med hela ditt projekt från början till slut. Vi kan således ombesörja hela eller delar av ditt projekt. Vad som passar dig bäst beror på hur involverad du själv vill vara. Vi har också helhetslösningar och kan ta fram skräddarsydda lösningar för dig som vill hyra eller få hjälp med montering av byggställning i Ulricehamn, Västergötland, Brunnnäs, Ubbarp, Vist, Timmele, Bottnaryd, Hökerum, Borås, Marbäck & Gällstad.

Billigare montering med ROT-avdraget

Har du ROT-avdrag kvar att nyttja eller vill du kanske använda dig av det för första gången? ROT-avdraget gör det möjligt för dig som privatperson att sänka arbetskostnaderna i samband med att du monterar byggställning på din privata mark. Det innebär att du har rätt att sänka dina kostnader med 30 % när du använder vår byggfirma i Västergötland. Det enda som krävs är att vi får ditt personnummer, sedan sköter vi resten!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får kring väderskydd och byggställningar.

Det kostar så gott som alltid en hel del pengar att bygga eller renovera och byggställningen är ofta en stor del av den kostnaden. Hur mycket det kostar i slutändan beror på en mängd olika faktorer så som hur stor fastigheten/bygget är, hur länge byggställningen behöver hyras och vilken typ av byggställning det rör sig om. Vi ser alltid till att ta fram effektivast möjliga lösning för att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt.

Som privatperson har du möjlighet att använda ROT-avdraget i samband med att du köper vissa bygg- och renoveringstjänster. När det gäller byggställningar kan du tyvärr inte använda ROT-avdraget för att hyra byggställningen. Dock kan du under vissa förutsättningar få ROT för montering och demontering av den. Kontakta oss så reder vi ut vad som gäller i just ditt fall. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med ansökningen.

Vilken byggställning som funkar bäst beror precis som kostnaden på en mängd olika faktorer, först och främst på hur stor byggnaden är. I någon mån på vilken typ av arbete det rör sig om. Om du behöver en flyttbar eller fast byggställning och så vidare. Kontakta oss så ger vi dig rådgivning kring vilket som är det bästa valet.

För att det är ett sätt att effektivisera byggprocessen, i vissa fall till och med ett sätt att spara pengar. Med ett väderskydd får projektet bättre förutsättningar att fortgå oavsett väderförhållanden. Samtidigt underlättar det skydd av fuktkänsliga byggmaterial med mera. Sist men inte minst får personalen en bättre arbetsmiljö vilket i sig bidrar till att färre arbetsskador uppstår.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Byggfirma
Borås
Read More
STEAB Byggställningar vara med vid byggställningsentreprenad på renoveringen av Borås Högskola. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!
Byggare
Borås
Read More
Vi anlitade STEAB för ställningsmontage vid Ryavallen Borås. Certifierade montörer på plats som skötte arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb! Vi rekommenderar givetvis STEAB!
Styrelsemedlem
Borås
Read More
Vi tog hjälp av STEAB då vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar STEAB!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Borås

Takrenovering Fastighetshus Borås

STEAB utför renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

Byggställningsentreprenad. Borås Högskola

Ställningsmontage vid renovering av Borås Högskola.

Ställningsmontage & Takbyte. Toarp

STEAB hjälpte Equmeniakyrkan i Toarp med ställningsmontage & takbyte.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa ställningsmontering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-551 59 14
E-mail: offert@byggstallning-boras.se

Vill du bli kontaktad?